Handgemaakte en gepersonaliseerde sieraden made BY.ES! 

Na de zomer van 2020 ben ik mijn oude hobby nieuw leven in gaan blazen, namelijk sieraden maken. Met veel enthousiasme postte ik mijn eerste ontwerp online en dit werd zo goed ontvangen! Ik zou willen zeggen: 'Langzaam aan heb ik dit uitgebouwd tot het merk BY.ES', maar van langzaam was helemaal geen sprake ;-) 

Ik ben er vol passie ingevlogen en besloot om er echt iets van te gaan maken. Van eigen Facebookpagina tot Instagram-account, eigen sieradenlabel, mooie samenwerkingen en BY.ES displays bij verschillende verkooppunten. Het ging in een razend tempo. En zie daar! In januari 2021 zijn mijn eigen website en webshop in de lucht! 

Ik had dit natuurlijk niet kunnen doen zonder de steun van mijn man en 2 kinderen en zonder de positiviteit die ik terugkreeg van mijn volgers op social media. 

Het is mijn doel om betaalbare sieraden te maken, zodat je bij iedere outfit iets kunt laten matchen. Ondertussen is de collectie verder uitgebreid met mooie stainless steel sieraden, modeaccessoires en tassen! Shop alle mooie producten in de webshop of neem contact op via het contactformulier om jouw persoonlijke wensen te bespreken. 

 

Liefs Esther

Reactie plaatsen

Reacties

Ingrid
een jaar geleden

Via facebook kwam ik op de site van Esther terecht en wat een leuke sieraden en mooie website!
Ook de verzending is snel en erg leuk ingepakt met een persoonlijke berichtje.
Een aanrader!!

Ineke Broeren
2 jaar geleden

Wat een leuke sieraden maakt Esther. Al verschillende armbanden gekocht bij haar .Vorig jaar had ik een geel jurkje en daar heeft ze bijpassend een ketting en armbanden bij gemaakt .Erg blij mee ! In mijn salonnetje hangen kinderkettingen en armbanden van haar in de verkoop . Wil je liever een andere kleur . Geen punt . Esther maakt het en ook heel belangrijk TOP SERVICE !!

Brenda Verbocht
2 jaar geleden

Esther is gedreven in haar sieraden maken, mocht je eens iets anders willen denkt ze met je mee.Dus heb je een specifieke vraag, kun je deze altijd voorleggen met Esther. Inmiddels heeft ze al heel wat klantjes blij gemaakt, waaronder de klanten in mijn salon. Ook voor kinderen maakt ze hele leuke setjes, altijd blij om het pakketje weer in mijn handen te hebben. Een leuk eigen design met eigen label, ik kan het je aanraden.

Nelleke Stolk
2 jaar geleden

Ik bestel regelmatig leuke ringen, oordbellen en kettingen. Ze zijn uniek en het is goede kwaliteit voor een mooie prijs. Heel blij mee en krijg vaak complimenten. Snelle levering en in een mooie verpakking. Ik ben fan!

Peckattack
2 jaar geleden

Ik heb net een setje van twee zwarte armbanden gekocht op maat gemaakt en ook nog aangepast later door Esther zelf. Helemaal tevreden en de volgende bestelling is al onderweg!

Ellen
2 jaar geleden

Overzichtelijke site met afwisselend gevarieerd aanbod aan accessoires. Enthousiast over de kwaliteit en het unieke aanbod van Esther. Je social media berichten triggeren me enorm! Volg en koop graag bij je, top service!

Sanne
2 jaar geleden

Esther staat overal voor open en denkt echt met je mee. Snelle levering en erg goede service. Draag mijn armbandjes nu al bijna anderhalf jaar dag en nacht en nog steeds net zo mooi als toen ik ze net kreeg. Inmiddels ook al wat vriendinnen blij gemaakt met een armbandje als cadeautje. Mijn dochter heeft inmiddels ook al een aantal armbandjes van Esther in haar sieradendoosje liggen.

Virginia Broos
2 jaar geleden

Esther maakt hele mooie sieraden en voor ieder wat wils. Goede promotie altijd en super service, kortom neem een kijkje op haar site, is zeker de moeite waard!

Marije
2 jaar geleden

Esther denkt goed met je mee als je iets speciaals wilt hebben. Ze maakt heterdaad zoals jij het wilt. Toen er een steentje uit m’n oorbel was gevallen, loste ze dit ook prima op. Het aanbod in de webshop is divers! En via social media blijf je goed op de hoogte van wat er allemaal te koop is!

Lise
2 jaar geleden

Echt prachtige sieraden maak je! Ik draag de mijne al een tijd en ze blijven ook mooi, verkleuren niet en zijn waterbestendig. Echt top! Ik kijk vooral erg uit naar het festivalseizoen met mijn mooie nieuwe tasje! 💜