Bestellen

Stap 1:    Plaats je gekozen item(s) in je winkelmand.
Stap 2:    Klik op bestellen. 
Stap 3:    Vul je persoonlijke gegevens in en controleer deze zorgvuldig.
Stap 4:    Kies iDeal of vooraf overmaken als betaalmethode en kies je verzendmethode (brievenbuspost of track & trace, of verzending naar een PostNL of DHL punt). 
Stap 5:    Tot slot vink je aan dat je de algemene voorwaarden accepteert en klik je op de button ‘koop nu’ om je bestelling definitief te maken.

 

Kan ik mijn bestelling wijzigen/annuleren?

Helaas is het niet mogelijk om een bestelling te wijzigen of annuleren, omdat alle bestellingen persoonlijk voor je worden gemaakt. Neem bij vragen contact op en we komen vast tot een goede oplossing! 

 

Betalen

Bij Made BY.ES kun je betalen met i-Deal of vooraf overmaken. Met i-Deal betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis gaat met jouw betaling. Hoe weet je nu zeker of deze goed is doorgekomen, nadat je bijvoorbeeld een foutmelding hebt gekregen?

-Check je eigen bankafschriften om te zien of het bedrag is afgeschreven
-Twijfel je nog steeds? Neem dan contact met mij op. 

 

Heb je gekozen voor de betaalmethode 'vooraf overmaken' maak dan het bedrag binnen 5 werkdagen over anders wordt de bestelling geannuleerd. 

 

Bezorgen

Ik doe er uiteraard alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Jouw bestelling wordt binnen 3 á 5 werkdagen verzonden. Alle producten worden met zorg verpakt. 

 

Brievenbuspost | zonder track & trace

* Geen bezorging op zondag en maandag

 

PostNL pakket of DHL pakket | met track & trace

*Geen bezorging op zondag

 

Zodra je bestelling wordt verzonden, ontvang je hierover een mail. Heb je daarnaast de keuze gemaakt voor een pakket met track & trace code? Dan kun je via deze weg jouw pakket volgen tot aan ontvangst.

 

Je kunt ook kiezen om jouw pakket te laten bezorgen bij een Post NL of DHL punt naar jouw keuze. 

 

Kom je liever jouw bestelling gratis bij mij ophalen in Roosendaal? Kies deze optie bij het bestellen en ik neem contact met je op voor een afspraak. 

 

Retourneren

Gedragen en versleten artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Een artikel dat niet aan jouw vereisten voldoet, kan binnen 14 dagen na ontvangst worden omgeruild voor een artikel van dezelfde waarde. Mocht je onverhoopt toch een verkeerde beslissing hebben genomen en je wilt een terugbetaling, dan moet het pakket binnen 14 dagen naar mij worden teruggestuurd. De verzendkosten zijn voor de klant.

Stuur eerst een mail met daarin de retour-melding en reden. 
Vervolgens ontvang je het adres waarnaar je de artikelen kunt retourneren.

 

Twijfel je? Neem gerust contact met mij op!